​Ring​ til os for et godt tilbud:

Tlf. 28 92 63 53

Vil du ringes op ?​

 
 
 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Maling af vådrum og badeværelser

​Maling af et vådrum som for eksempel et badeværelse er nok en af de mest krævende former for maleropgaver. Det kræver en stor viden om rigtig brug af materialer, og man kan ikke bare hive en eller anden maling ned fra hylden og gå i gang. Derfor bruger Maler Mester Bach branchens bedste materialer som for eksempel Flügger.

Et vådrum skal laves rigtigt fra bunden

​I et vådrum er det vigtigt, at alt bliver behandlet og lavet rigtigt helt fra bunden. Det vil sige, at spartling af lofter, vægge og vådrumsgipsplader samt opsætning af filt eller glasvæv skal være gjort korrekt, inden der males med en speciel vådrumsmaling.

Gode materialer som Flügger og dygtige håndværkere som Maler Mester Back samt god vejledning er nøgleord for et godt resultat ved maling af vådrum. 

​Og vi giver gerne en gratis vurdering af din vådrumsopgave. Vi gennemgår mulighederne sammen med dig, hvorefter du får en fast pris uden overraskelser. Maler Mester Bach er din tryghed hele vejen fra start til slut.

Få rådgivning og et godt tilbud uden overraskelser

​Vi rådgiver og vejleder dig gerne gennem processen. Der er masser af muligheder, og vi vil gerne sikre, at du tager din beslutning på det rigtige grundlag.

Ring i dag og få en aftale med os om gennemgang af din vådrumsopgave. Maler Mester Bach er din tryghed for god kvalitet og et godt resultat. Ring på telefon 28 92 63 53, og lad os tale om, hvad vi kan gøre for dig og dit vådrum. Du kan også skrive til vores e-mail på malermesterback@outlook.dk.

Malermester Bach   |   Knabervej 116, 9620 Aalestrup   |  Tlf.: 28 92 63 53  |   Malermesterbach@outlook.dk

Malermester Bach tilbyder løsninger på alle former for malerarbejde, ude og inde.