​Ring​ til os for et godt tilbud:

Tlf. 28 92 63 53

Vil du ringes op ?​

 
 
 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Maling af vinduer og døre

Maling af vinduer, og af døre, er et tidskrævende arbejde, men det kan godt betale sig at få det gjort. Ordentlig udført slibearbejde, grunding med olie af træværket, og afsluttet med god maling fra Flügger. Din belønning bliver smukke vinduer, der holder i årevis.

Vi udfører grunding og maling af vinduer

​Maler Mester Bach udfører maling af alle slags vinduer, men også af døre. Vi laver flotte vinduer, hvor alt forarbejdet er i orden. Det vil sige, at vinduerne bliver ordentligt slebet, derefter grundet med olie for at undgå råd og svamp, og til sidst bliver de malet og fuget, så de kommer til at fremstå smukke og klar til det danske klima med alt fra sol og sommer til regn og slud.

​Vi tilbyder gratis vurdering af arbejdsopgaven

​Vi tilbyder gratis vurdering af malerarbejdet, som vi gennemgår sammen med dig. Derved er du i trygge hænder hele vejen. Og vi benytter kun de bedste produkter på markedet. Desuden får du råd og vejledning, inden vi sender et uforpligtende tilbud. Og det bliver til en fast pris uden ubehagelige overraskelser af nogen art som for eksempel en ekstraregning.

Kontakt Maler Mester Bach i dag for at få en aftale med os om gennemgang af dine vinduer. Du kan ringe på telefon 28 92 63 53, eller du kan kontakte os på e-mail malermesterback@outlook.dk. Derefter kan vi hjælpe dig med at tage din beslutning på det rigtige grundlag og i samråd med fagfolk, som du kan stole på.

Malermester Bach   |   Knabervej 116, 9620 Aalestrup   |  Tlf.: 28 92 63 53  |   Malermesterbach@outlook.dk

Malermester Bach tilbyder løsninger på alle former for malerarbejde, ude og inde.