​Ring​ til os for et godt tilbud:

Tlf. 28 92 63 53

Vil du ringes op ?​

 
 
 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Spartling af lofter, vægge og gipsplader

​Det vigtigste for et godt malerarbejde er, at det grundlæggende arbejde med spartling af lofter, vægge samt gipsplader er i orden, ellers bliver resultatet aldrig rigtig godt. Korrekt start fra bunden med grundig spartling og et godt forarbejde gør, at du undgår synlige buler, samlinger og overlapninger.

Når vi spartler for dig, kan du være sikker på, at du får et perfekt resultat, der er udført med professionel perfektion og faglig stolthed. Vi sætter altid en stor ære i at levere et perfekt resultat. 

Vi tilbyder tryghed og gode resultater

​Maler Mester Bach tilbyder dig tryghed hele vejen igennem, og vi bruger kun de allerbedste produkter på markedet som for eksempel Flügger. Det er for at sikre dig det bedste resultat. Desuden er vi altid fuldt opdaterede inden for de nyeste teknikker og produkter.

​Ved brug af branchens bedste produkter sikrer vi dig et perfekt og langtidsholdbart resultat. Derudover tilbyder vi altid en fast pris, der er absolut konkurrencedygtig.

Alt godt håndværk handler om viden, kvalitet og respekt for kundens ønsker. Derfor vejleder vi gerne ud fra vores mangeårige erfaring fra branchen, så du kan føle dig helt tryg fra første samtale til det færdige resultat.

Få en god pris på spartling af dine lofter og vægge

​Kontakt Maler Mester Bach i dag på telefon 28 92 63 53, så er hjælpen på vej til dig, og du vil snart kunne nyde det fine resultat. Du er også velkommen til at sende en mail på malermesterback@outlook.dk.

Malermester Bach   |   Knabervej 116, 9620 Aalestrup   |  Tlf.: 28 92 63 53  |   Malermesterbach@outlook.dk

Malermester Bach tilbyder løsninger på alle former for malerarbejde, ude og inde.